Post by comtoxaslebe on Feb 20, 2022 22:13:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Катання з холодком ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Катання з холодком IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ генератор кодів витривалості ▞▞▞
▞▞▞ Катання з холодком 2022 version ▞▞▞
Я дуже люблю цю гру
Freeze Rider Arcade qoz
Це надзвичайна гра дуже дуже супер вона дуже цікава, і мені подобається ця гра і супер ❤
спершу чомусь це німецькою мовою, і я не можу це змінити, але це досить цікаво
Гарна гра, але вона завжди говорить вам грати в гру кожен день, так дратує.
Погана гра. підручник дурний і непотрібний. не можна повернутися назад.
Серйозно рекомендую цю гру. Це дуже крута гра. Це дозволяє вам будувати льодову доріжку, як вам заманеться. Я міг би грати в цю гру кожен день. 😋
Це було нормально.
pingu
Гра хороша, але через деякий час ключі зникають, а карти повторюються, і ви не можете заробити більше персонажів, але решта добре
yt
Дуже сильно замерзає
дуже добре, щоб існувало менше реклами або платна версія за 2 долари
хороша гра мені подобається трохи крута
Це трохи лагідно, але дуже приємно
Секс
Навіть не можу змусити його відкрити
Це класна гра, але проблема в тому, що вона дуже загальмована і не дуже добра.
Це хороша гра
Пристойно, але чому, чорт візьми, langeidge відрізняється
Мех
Я був вражений, як ви створюєте слайд, я сподіваюся, що люди встановлять його, тому що це весело
Dropdom - Jewel Blast Slagalice zsl
Мова випадковим чином змінювалася з англійської на іншу, і не було можливості змінити її, також ігровий процес стає таким нудним і повторюваним
Frys rytter Arkade qjvp
Це досить весело, але може бути багато доповнень, але це все одно дивовижно.
Freeze Rider Zręcznościowe slu
Це було добре, але це не дало мені грати в гру, і тому я віддав її Stars
Чудова гра, просто проблема моя гра, слова - це інша мова, яку я не розумію
Джефф Х Мммм
Я не думаю, що хтось знає, але є такий збій, коли ви можете отримати командний аркуш, щоб керувати грою, наприклад, дати собі 100 000 монет або отримати 50 ключів або розблокувати кожен скін у грі та багато іншого. Вам потрібно це виправити. Він з’являється лише іноді і є на мобільному пристрої. Якщо дуже швидко потягнути верхню частину екрана, вона іноді з’являється. Але в будь-якому випадку, КЛАСНА ГРА!!!! 5 ЗІРОК!!!!Мені дуже подобається ця гра, поки я грав у неї лише пару хвилин, і це вже дивовижно. Мені подобається винагорода за те, що я можу отримати як повзунок, який ви клацаєте, і вона робить те, що я не знаю на У будь-якому випадку, якщо вам подобаються ігри, які вам під силу, і ви можете змінювати їх місце рухом зап’ястя, вам сподобається ця гра
Гра Класна І ВСЬМ РИКУМЕНДУЮ ГРА КЛАСНА 👍 ГРА ТОПОВА 👍👍👍👍👍👍👍😆👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍😆 😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆🔥🔥🔥🔥🔥🔥❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄 😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄 ...
Сміття, хоча я не мав можливості по-справжньому грати в неї, враховуючи, що гра зависає щоразу, коли ви ДИХАЄТЕ на неї. Не встановлюйте це сміття
У цій грі дуже весело, і я хочу поставити їй 5 зірок
بَمولی هَست