Post by comtoxaslebe on Feb 20, 2022 22:16:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ice Skating Ballerina ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ice Skating Ballerina IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде глитцх гемс ▞▞▞
▞▞▞ Ice Skating Ballerina 2022 version ▞▞▞
Свиђа ми се
Било је тако забавно да има реклама, али то је веома добра игра. Увек побеђујем у овој игри. То је добра игра. Направи другу игру попут ове. Ок
лепо.... нема шта више да се каже😕
Ова игрица је одлична и зато сам дала пет звездица...
Ужасно је што се није ни отворило, чекао сам толико дуго а није се ни отворио мрзим то
Тако је забавно, али има много куповине апликација, али не читам је са три звездице, одлична је игра и једноставно је волим
Ова игра је сјајна! Супер је детаљан, имао је најбољи дизајн и невероватан начин игре. Немам појма зашто ова игра нема 5 звездица! Да сумирамо све, ова игра је сјајна, зар не мислите сви тако? 😇
Волим ово, али зашто болница није отворена
искуство је било трајна привлачност за њега од првог додира игре до наредних. ова игра не губи интересовање, само играч. а чак и играч то чини, он или она и даље постаје веома невољан да га избрише и трајно заборави. што значи да игра има одличан први утисак!
Одлично
Игрица је добра али не знам како да откључам спа центар и болницу али сигурно мора да се плати
Ice Skating Ballerina Hry na hrdiny iokc
Ова игра може бити изазовна и забавна, али блокирање грешком притиском на дугме које вас присиљава да обавите куповину да бисте наставили у тој области је заиста разочаравајуће
Одлична игра, али осећам се као да бих имао све да бих изгледао и осећао се предивно. (ЛОЛ) Дакле, мислим да је пет звездица одлична сума, тако да можете да играте
Мрзим ствар у којој мораш да купиш све! У суштини добијеш једном или двапут, али после тога је или 2. или 3. или ништа! И досадно је што ти неки потези могу заиста помоћи, али као да мораш да платиш или да гледаш ад, предлажем да за неке трикове учините да ако гледате оглас, задржите га.
Слатко
Ice Skating Ballerina RPG ybi
Веома забавна игрица...🤩😋🤩
Ice Skating Ballerina Παιχνίδια ρόλων ssfk
Мало је досадна игра јер графика није добра јер када покушате да је куцате не жели да ради, па препоручујем да не добијате ово зашто бисте желели да платите толико новца само за малу игру само за малу игру, па шта бисте урадили са овом игром или сте то радили само из забаве трошење новца да ли је то губљење времена молим поправите игру морате да надоградите други људи играју ову игру о мој Боже, то је тако лоша игра само бебе ће играти ово, па немојте то играти=_=:-(
Мрзим јебене рекламе. Жао ми је што сам псовао, али мрзим рекламе чак и када пребацим ВиФи. Осим тога, кул
Толико волим ову игру да никада нећу престати да је играм, а такође је волим јер је тешка без реклама и толико је забавно да сте рекли да треба да је пробате, волим те збогом
Прилично је угодан и играм га са своје 2 млађе сестре, а понекад нас мама гледа како се играмо, тако да би вас слике које приказују врло љубазно одбациле због начина на који изгледа.
Тако лоша апликација. Чак се не инсталира ни у мој мобилни за моју ћерку 🙄😠😡🤬🤬😡
Свиђа ми се ова игрица због ње се осећам као у снегу, али морате да потрошите толико новца па јој зато дајем само 4 звездице, али уопште је у реду😊😊😊
Ова игра је лепа, али екран се замрзава и наставља да излази сама од себе
МНОГО СЕ ДОДАЈЕ И КО ЖЕЛИ ДА ГЛЕДА ИСТЕ ДОДОВЕ ОПЕТ УСПОРА СЕ И ЗАШТО ЈЕ ОДЛИЧНЕ СТВАРИ ЗАКЉУЧАНЕ!!! ЦЕЛА ОВА ИГРА ЈЕ СМЕЋЕ ХХХХХ ПРОТРАТИО сам 3 МИНУТА ЖИВОТА ДА ИГРАМ ОВО👿👿!! 👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿
Ово је игра коју сам одувек тражио. То је тако забавно и помало реалистично, клизач више пута каже "здраво" и то ме само заокупља кад год ми је досадно.
Лепа игра, али само шминкање, облачење и теретана и партнер лак за нокте, отворите, молим вас, ажурирајте све попут оне болничке бање и више - у реду је, али игра је добра за све што ми се свиђа ова игра 😃👌👌
Тешко је дати пет јер је већина ствари закључана и знам да нико не покушава да потроши 20 долара бесплатно за један дан
😍😍😍😍😍
Игра је заправо занимљива, дајем јој палац горе, али кад год пожелим да отворим спа центар и моји подаци и мој ви-фи, он и даље говори да нема интернетске везе и користим спацтранет.
Да могу дао бих 1000 000 звезда сссссуууупппеееерерр јјјееееее!!!!!!!!
Нај боља игрица
Ова игра је сјајно забавна и опуштајућа, али сви додаци су заиста важни
Супер игрицаа
Веома лоша игра, молим вас, немојте користити ову апликацију пре 3 дана да бисте преузели веома лошу ,👊👊👊😬😤😠🤬
Не може ништа да се откључа нпр. болница комтика а да мало има више љубавне сцене.Није лоса изгрица.За сада је слободно 4 звездице а касије нека буде више.
Допада ми се то је само због реклама, али је заиста забавно играти.
то је тако забавна 😌 игра. Али постоје проблеми и ово треба да поправите, закључали сте неке хаљине или више ствари које поправљате 😉 није добро да дете разуме
Узас, а не километри
Ужасна игра је далеко за многе рекламе и стално траже да идете у бању и болницу па терају људе да их купују
Добра апликација и супер ми се свиђа, али сваки пут када отворим, питају ме нешто и када притиснем дугме не питају поново, челик то чини када поново отворим
Свиђа ми се игра јер је модерна и даје вам прилику да се покажете иако не можете да добијете све на њој, али за сада је БРИЛИЈАНТА!!!😄😁
Blades of Brim פעולה cvd
Волим ову игру јер је супер забавна и лепа је и не сметају ми рекламе, али можете ли да направите све ствари бесплатно, има толико ствари које коштају новац, али ја и даље волим игру јакооооо
омг када сам добио ову игру променило се, мислим да можда мислите да људи који имају пун пакет можда имају боље ствари, али заправо неких дана имате шансе да добијете много што знам из много искуства.
СУЦКС!!!! Све што радите је да стално изнова радите исту ствар, постаје досадно. Топло препоручујем свима да набаве ову игру! Па осим ако не волите да губите време.