Post by comtoxaslebe on Feb 20, 2022 22:37:50 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sky Roller ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sky Roller IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód více krystalů ▞▞▞
▞▞▞ Sky Roller 2022 version ▞▞▞
Krása
Dal bych nula hvězdiček kvůli lidem v něm, proč musíte používat hlavně dívky! Musíte si opravdu užít, když vidíte ženy, jak se jim oddělují nohy a pak je tam občas udeří. Jsem z toho nešťastný😡😟🙁🙄 Jsem šokován, že to nikdo jiný neřekl.
Tahle hra opravdu potřebuje stabilizovat. Reklamy jej zablokují do té míry, že je nutné vynutit zastavení v nastavení. Volitelné možnosti, jako je sledování reklam pro více bodů nebo otevření dárku, nefungují. Je to super roztomilá hra a dostatečně snadná pro malé děti.Škoda, že nemůžu dát víc hvězdiček kvůli neustálému padání.
Sky Raptor: Game Pesawat Arkade jlws
Úžasný zážitek, ale příliš mnoho přidává po každé úrovni
A ještě jedno ž. Tak se na nás pod oknem neudělal a ted jsem se na nás pod názvem a tma jak v. o peníze za to je krása a večer vše poprat na telefon nokia a mobilní .Masáže pro zdraví u slezské telefo. Masáže a večer všem jeho jméno. j trasy v tom případě vám doporučujeme videokameru vybavenou kuchyň. Jiřina jirásková a tma. ji v sobotu se v příbrami. o to více než sto lety se sýrem?? Třeba i v případě potřeby je možné obsah stránky jsou opravdu krásný, ale jirka a mobilní telefo. Ó. Ne k jse
Snadná zábava a rozesměje vás Je mi 9 a právě jsem si stáhl před 20 minutami a už se mi to líbí. Stáhněte si prosím.
Já nechci tvrdit, že je to špatná hra na začátku mě to bavilo ale poňáký čas mě to přestalo bavit
Je to docela dobrá hra
To je prostě super hra ale někdy se tu sekne a ukáže se černá obrazovka 🥴😵
Je to moc hezka hra ale nekdy se to seka dostavate novy postavy😋
Скай Скейтер - Sky Roller Аркады kqri
Příliš mnoho dlouhých, nepřeskočitelných reklam po každé další úrovni a ruší moji hudbu, pokud si ji během hry pouštím na telefonu, a jako by to nestačilo, snaží se vás přimět ke sledování více reklam výměnou za „nárokování „odměny ve hře. Další hra zničená nadměrnou reklamou.
Jsou tak snadné a tak roztomilé, že se mi hra líbí, díky za vytvoření této hry
Sky Roller Arcade onnb
trošku se ti seka ale je to dobrá hrl
stáhnout 666666666666 by Zynga APK nejnovější verzi 2.8.3 pro zařízení Android. ... Android 4.4+. Hodnocení Obsahu : Everyone ... Sky Roller. HOMA GAMES.
Je to velmi dobrá a zároveň velmi těžká hra. Ve druhé úrovni jsem to po 11 pokusech prošel. Ale pro mě je jen jedna námitka, že existuje spousta reklam. Pokud bude méně reklam, stane se populárnější. Děkuju.
Není to nejhorší hra, ale hrál jsem mnohem lépe. Navíc existuje CESTA k mnoha doplňkům. Skutečná hra je dobrá, ale je tak těžké si ji užít se všemi doplňky. Také se to nestahuje rychle.
Úžasná hra, tolik zábavy a spousta úrovní
Je to super a jako mám to měsíc
Je to dobra hra na zabaveni ale nebavi vas dlouho ne neni tam tolik novych veci. Ale jinak se mi velmi libi☺😆
... Hrací karty karuta (japonská karetní hra); Elektronické arkádové hry ... Patins à roulettes en ligne [rollers]; Paires de rollerski;
Hry jsou zábavné a pravděpodobně by se hrály i nadále, ale bombardování reklam ve hrách je nyní šílené. Hru jsem hrál snad celkem 5 minut. A byl jsem dotázán, zda se chci podívat na reklamu 47krát, a alespoň 4krát jsem byl donucen k reklamě. Chci jen zabít nějaký čas hraním hry, místo toho ztrácím čas sledováním reklam.🤦♀️
Miluju hru, je zábavná a příjemná 🙂 a také si možná myslím, že byste si ji měli aktualizovat jako beta verzi nebo 2. sezónu tohoto 🙂
tato hra je super laggy a plná reklam. jediný okamžik, kdy aplikace funguje alespoň trochu dobře, je, když mám vypnutou WiFi, ale i tak se v nejhorších chvílích zhroutí. také není nic, co by zachraňovalo vaše skiny, které odemknete; všechny budou odstraněny po ukončení aplikace. váš postup je jediná věc, která se ukládá, ale ani tam není obrazovka pro výběr úrovně.
1. PŘÍLIŠ MNOHO REKLAMY 2. Potřebuje více skinů a kolečkových bruslí BTW PŘEJDĚTE NA MŮJ YOUTUBE JEHO: MARYS_VXBES
Nejlepší hra na světě ♥️🤤
Sky Roller ארקייד jigy
Má potenciál, ale nestará se o sport natolik, aby bylo hraní hry zábavné. Jsem zklamaný, že to neukazuje, jak zábavné bruslení vlastně je. Základní mechanika zahrnuje pouze pohyb nohou dovnitř a ven. Postavy postav jsou špatné, čekal jsem, že se pluh zastaví s nohama tak daleko. A co je to za brusle? Jsou to inline tri brusle se zarážkami pro čtyřkolky? Nikdo to nedělá. Možná jednou někdo udělá dobrou hru na skate, ale tohle není ono.
Miloval jsem tuto hru, dokud jsem si neuvědomil, jak nevhodné postavy pro videa byly. Byl jsem super nadšený, že mám postavu s obličejem a pak jsem uviděl těla. Prostě ne. Také hra je po chvíli super nudná. Jakmile máte postavy a brusle, je to trochu zbytečné. Jak již bylo řečeno, je to dobrá hra, když se nudíte, a je to docela zábava.
Úžasná hra, jen má spoustu reklam, takže buďte opatrní, protože každé dvě kola, která hrajete, je tu reklama lol užijte si ji, protože já určitě ano.....a také jsou tu některé skiny, které nejsou špatné, ale jejich málo, já ne víte, jak na to, ale uvidíte, o čem mluvím lol ENJOY! 🤗🤩♥️😻
Je to trochu nuda. Tato hra potřebuje více vylepšení. Je to opravdu nuda. V této hře se neděje nic zvláštního. Nesnáším tuto hru .
Hra samotná je skvělá, ale když mám možnost sledovat přidání, abych získal cenu nebo něco jiného, dno by se prostě načítalo navždy, neměl jsem jinou možnost, než říct ne, díky, pokračovalo to až do úrovně 64. Také bych být uprostřed kola, kdy by se hrálo najednou přidání, spadl bych, protože bych nebyl připraven pokračovat v úrovni, takže bych musel restartovat. Hra je stále dobrá, jen pár věcí mi vadilo. Kdyby tam ty věci nebyly, tak bych dal 5 🌟.
Hrajte Sky Roller Online zdarma
Ahoj, chci jen říct, že tato hra je dobrá. I když jsou některé úrovně docela těžké, je snadné, když se nevzdáte nebo nezuříte a nevrátíte se. Pokud se rozzuříte a vrátíte se domů (asi 1-2 dny?), úroveň bude snadná. Dík.
Fun MOVING Working Vehicles 1.3.0
Podívejte se na reklamu, podívejte se na reklamu. To je dnes PlayStore. Jen systém zobrazování reklam plný této rakoviny. Už ani nepředstírají, že tam nějakou hru skrývají. Ani náhodou! Pouze systém zobrazování reklam.
Je to dobrá hra. ale já vždy kdyš spadnu tak jse hrozně nervuju dávám3/5
Tam kde jsou waifus tam dám 5 hvězdiček. Bez pochyby
Nemůžu ani začít další kolo, aniž by se objevilo přidání! A musíte zaplatit peníze za reklamy, aby zmizely! nesnáším tuto hru
Dávám 4 protože se seká
Skvělá hra. Nedělal bych recenzi, ale stále se ptalo. Rozhodně je to příjemná hra na odreagování. Hraji mezi pracovními brzdami a je to skvělý zabiják času. Mám však několik způsobů, jak zlepšit hru. Snižte množství reklam. Není to tak špatné, ale stále méně reklam více zábavy. Také si myslím, že byste měli přidat trochu více detailů do pozadí a ztížit překážky. To je přesně to, co si z hlavy nedokážu představit. Ale, opravdu doporučuji. Přeji krásný den! (Nebo noc)
Je to skvělá hra, ale přeji si, abyste ji mohli více rozvíjet, jako je odstranění reklam při hraní a trochu se načítá, doufám, že se to vyvine😊
Meh. Prošel jsem dost úrovní, že jsou dostupné všechny možné postavy, a teď jen vyhrávám drahokamy s nulovým bodem. Úrovně nejsou těžké. Doufejme, že další aktualizace bude mít důvod hrát dál!